Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Muurpluggen

6 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW
6 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren

Muurpluggen

Muurpluggen worden gebruikt voor bevestigen van voorwerpen aan muren of plafonds. Er zijn diverse soort muurpluggen verkrijgbaar met ieder hun eigen toepassing. 

Het is belangrijk om de juiste plug voor de juist toepassing(en) te kiezen, iets minder van belang is de schroef die erin gaat. 

Muurpluggen typen en toepassing

Hieronder in het kort de belangrijkste muurpluggen op een rij. Dit i.v.m. een juiste weergave van de muurplug en hun toepassing(en) om zodoende effectiever en op juiste wijze een klus te doen. De diversiteit aan muurpluggen is groot, waarbij iedere type plug staat voor een diversiteit aan toepassingsmogelijkheden.

Nylon plug of S-plug

De Nylon muurplug ook wel de S-plug genoemd, is voornamelijk bedoeld voor toepassing bij massieve bouwmaterialen. Deze muurplug is voorzien van weerhaken, hierdoor kan de plug niet draaien. Tevens zorgt de vertanding voor een optimale verankering in massieve bouwmaterialen. Dit zijn over het algemeen de meest toegepaste- of gebruikte pluggen.

Alligator plug

De zogenaamde alligatorplug wordt voornamelijk voor massieve materialen gebruikt.
Alligator pluggen zijn vooral geschikt voor toepassing bij dynamische delen zoals trapleuningen en handdoekhouders, deze onderdelen worden met deze pluggen op de juiste plaats gehouden.
Geadviseerd wordt om een schroef te gebruiken die iets langer is dan de plug zelf.

 

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team