Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Gezamenlijk de grondstoffencirckel sluiten.

Gebruiktebouwmaterialen.com, zorgt ervoor dat de materialen en grondstoffen die u als gebouweigenaar bezit, omgezet worden naar waarde. Wij zijn uw partner om dit traject van A-Z voor u te verzorgen. Het is onze missie om gezamenlijk met onze vaste en nieuwe 360°partners de cirkel te sluiten. Wij zien onszelf als dé circulaire bouwmarkt van Nederland met de grootste en meest geordende voorraad van gebruikte bouwmaterialen. Van al onze materialen is de herkomst bekend en geregistreerd. Ons klantenbestand bestaat zowel uit zakelijke en particuliere klanten. Daarbij bieden we speciale services voor architecten en woningcorporaties zoals bijvoorbeeld een eigen materiaalbank en fysieke materiaaldepots. De samenwerking met verschillende woningcorporaties, gemeenten, vastgoedontwikkelaars en bouwbedrijven geeft ons de mogelijkheid om materialen onder elkaar uit te verdelen. De doelstelling daarbij is simpel; het creëren van win-win-win situaties.


Propositie aan Madaster gebruikers / Materiaalinventarisatie
De juiste circulaire keuze begint bij het inventariseren én registreren van uw bezit. Als servicepartner van Madaster maken wij voor u de gebouwinventarisatie. Onze inventarisatie kenmerkt zich door het nauwkeuring inventariseren van courante materialen en grondstoffen. Door onze jarenlange kennis van de markt van gebruikte bouwmaterialen zijn wij in staat om u een realistisch beeld te geven van de huidige marktwaarde. Nadat we u een duidelijk beeld hebben gegeven van uw bezit kunnen we vervolgens de inventarisatie koppelen en registreren op Madaster. Ons aanbod is het meest geschikt als uw het gebouw gaat slopen of casco renoveren. Met een unieke koppeling is het mogelijk de materialen over te zetten naar onze materialenmarktplaats. Wij verzorgen vervolgens het volledige verkooptraject van uw materialen en grondstoffen. Ons demontage team zorgt ervoor dat de materialen vakkundig gedemonteerd en eventueel opgeslagen worden. Gebruiktebouwmaterialen.com garandeert het hoogwaardig hergebruik met de hoogste waarde voor u als eigenaar. 


Proces omschrijving 
We beginnen met een intake gesprek waarbij we uw specifieke wensen bespreken en bekijken gezamenlijk welke mogelijkheden hiervoor beschikbaar zijn in Madaster. Na het intake gesprek ontvangt u van ons een offerte op maat welke afhankelijk is van het type en grote van het gebouw. Als u akkoord bent zullen wij een afspraak met u inplannen voor een bezoek aan het gebouw. Het is hierbij niet noodzakelijk dat alle ruimtes toegankelijk zijn maar hoe meer des te beter. Na de inventarisatie op locatie gaan onze specialisten aan de slag met de opgenomen data. Voor de aanwezige grondstoffen is het een pré als er BIM modellen, bouwtekeningen, bestekken etc. beschikbaar zijn.  Deze zullen door ons aanvullend gedigitaliseerd en toegevoegd worden aan uw gebouwenpaspoort. Iets wat zeker van waarde zal zijn voor in de toekomst en tegelijkertijd uw dossier compleet maakt.

Nadat alle data is verwerkt kunt u uw materialenpaspoort inzien via uw eigen portal op Madaster. Desgewenst kunnen wij samen met u dit paspoort doorlopen en u meer uitleg geven over de opgenomen data en grondstoffen. 


Kosten

Met een gemiddelde gebouwinventarisatie zijn onze mensen één a twee dagen bezig. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grote van het gebouw. De kosten zitten daarbij tussen de €720,- en €1.440,- excl. BTW.


Meer weten?
Wilt u meer weten over onze service of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze circulaire specialisten via 0413-490524 / inventarisatie@gebruiktebouwmaterialen.com.  

 

Madaster

 

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team