Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Hang en Sluitwerk

25 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW
25 producten
Foto-tabel lijst
Van laag naar hoog sorteren

Hang en Sluitwerk

Deur- en raamtoebehoren kopen?

Het assortiment Hang en sluitwerk biedt een aanvulling of completering van aankopen bij Gebruiktebouwmaterialen.com van o.a. gebruikte deuren of gebruikte ramen met beweegbare- of afsluitbare delen. Hang en sluitwerk is een verzamelnaam voor alle producten die toegepast worden om deuren en ramen met beweegbare delen af te hangen - te openen - vast te zetten - af te sluiten of op slot te doen.

Hangwerk

Bij Hangwerk moet gedacht worden aan alle accessoires die gebruikt worden om artikelen op te hangen. Als voorbeeld; deuren hebben scharnieren nodig om ze te dragen. Onder andere behoren scharnieren en gehengen tot de verzamelgroep Hangwerk.

Sluitwerk

Bij Sluitwerk moet gedacht worden aan alles wat toegepast wordt om o.a. deuren of ramen af te sluiten. Bij deuren kunnen dit deursloten zijn, en bij ramen zijn dit raamsloten. Tot het sluitwerk behoren onder andere: deursloten, raamsloten, schuiven en grendels.

Beslag

Beslag, en dan specifieker bouwbeslag, is de verzamelnaam voor alle items die worden gemonteerd op ramen en deuren en of meubilair. Items zoals sloten, kortschilden of langschilden, deurscharnieren of raamscharnieren en deurgrepen of raamgrepen. Denk bij deurbeslag aan; deurkrukken, deurschilden, deurgrepen, deurhendel, deurknoppen, deurrozetten, briefplaten etc...

 

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team