Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Inkoop gebruikte bouwmaterialen

Heeft u bouwmaterialen beschikbaar die vrij komen bij verbouwing, sloop, renovatie of vervanging? Of bent u producent en heeft u producten over die bijv. niet zijn afgenomen of verkeerd ingemeten? Neem dan contact op met Gebruiktebouwmaterialen.com (GBM). Wij zijn namelijk altijd opzoek naar goede gebruikte materialen om ons assortiment mee aan te vullen!

Als grootste handelaar in gebruikte bouwmaterialen van Nederland zorgen wij ervoor dat uw "afval" omgezet wordt in waarde. Daarin fungeert ons verkoopplatform niet alleen voor de verkoop van de eigen sloopmaterialen maar verkopen wij voornamelijk materialen van derden!

Wij kopen uw materialen direct in zodat u totaal ontzorgt wordt. Daarbij kunt u er vanuit gaan dat uw materialen gegarandeerd een verantwoord tweede leven krijgen. Dit levert u niet alleen geld op maar zorgt er gelijk voor dat u aantoonbaar circulair handelt. Een win-win situatie.

Dus heeft u tweedehands materialen of B-keus waar u vanaf wil, neem dan contact met ons op via inkoop@gebruiktebouwmaterialen.com. (Wij kopen alleen van bedrijven) Geef daarbij zoveel mogelijk informatie van het materiaal, ook zullen wij u altijd vragen om foto’s te sturen zodat wij de materialen goed kunnen beoordelen.  

Materialen
Op onze materialenmarktplaats hebben wij een wijdscala aan gebruikte bouwmaterialen waarin een grote variatie zit in types en hoeveelheden. Een aantal categorieën hebben wij standaard op voorraad en het zijn dan ook met name deze bouwmaterialen welke wij op grote schaal inkopen. Dit betekend niet dat we geen andere partijen in kopen, dus bied goede producten altijd vrijblijvend aan bij Gebruiktebouwmaterialen.com.

Wij zijn opzoek naar;

 • Partijen balkhout
 • Hardhouten (achter) deuren
 • Kunststof / Houten / Aluminium kozijnen met min. dubbelglas
 • PIR/XPS/EPS isolatie platen
 • Trespa-HPL platen en Werzalit/Keralit
 • Stalen en houten trappen

Belangrijk is dat bovenstaande materialen in grotere hoeveelheden worden aangeboden en van goede herbruikbare kwaliteit zijn. Enkele stuks of producten die rot/beschadigd zijn, zijn voor ons niet interessant. Daarnaast kopen wij alleen van bedrijven, betalen wij op rekening en moeten de materialen een herleidbare afkomst hebben.

Werkwijze en vergoeding
Voor het opkopen van uw gebruikte producten hanteren we een aantal vaste stappen en spelregels. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 1. Meld uw materialen aan via inkoop@gebruiktebouwmaterialen.com en stuur daarbij foto’s en informatie over de goederen. Daarbij graag ook eventueel een bedrag dat u in gedachten heeft.
 2. Aan de hand van de gestuurde informatie bepalen wij of er interesse is in de aangeboden goederen. Wij beoordelen deze o.a. op aantallen, kwaliteit, afmetingen, kleur, uitvoering, resterende levensduur en vraagprijs.
 3. Binnen 72 uur krijgt u van één van onze inkopers een mail met daarin een vrijblijvende aanbieding. Als wij geen interesse hebben krijgt u ook netjes van ons een reactie.
 4. Bij een prijs overeenstemming zullen er afspraken gemaakt worden over de uitlevering van de materialen.
 5. Als de materialen zijn ingenomen op onze circulaire hub in Sint-Oedenrode kunt u vervolgens een factuur sturen welke wij binnen 14 dagen zullen betalen.

Desgewenst kunnen wij ook de complete ontmanteling verzorgen als het over de totaalsloop van een gebouw gaat. Hiervoor zal ons moederbedrijf A. van Liempd Sloopbedrijven u graag een vrijblijvende sloopofferte doen toekomen.  

Meer weten over?
Wilt u meer weten over onze inkoop service of direct materialen aanbieden? Neemt u dan contact op met onze inkoop specialisten via inkoop@gebruiktebouwmaterialen.com.

 

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team