Snelle levering
Materialen kennis
Vriendelijke klantenservice
Eigen hout werkplaats
Grootste assortiment

Hout

Hout

Gebruikt FSC Hout

Gebruiktebouwmaterialen.com is dé online leverancier in "Gebruikt" hout van Nederland. Wij hebben een FSC® keurmerk op ons sloophout. Heeft u voor uw bouwproject gordingen of banningen nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren of uw gewenste maat bij ons op voorraad is! Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tweedehands plaatmateriaal en underlayment!

Voor het hergebruik van sloophout is Gebruiktebouwmaterialen.com officieel FSC-Certificaat (Forest Stewardship Council®). Hiermee wordt aangetoond dat het FSC Hout dat bij eigen projecten vrijkomt, volledig wordt hergebruikt en weer wordt verwerkt in nieuwe producten.

 

Gebruikt Balkhout · Planken · Dakbeschot · Vloerdelen en meer...

Uiteraard kunt u voor grotere hoeveelheden tweedehands hout altijd een vrijblijvende offerte opvragen. Wij rekenen een kleine toeslag bij balken langer dan 4 meter, waarbij het op maat maken van het hout op aanvraag mogelijk is tegen een vergoeding. Zodoende kunnen wij voor u het hout zagen in elke gewenste maat in onze eigen werkplaats. Voor allerlei soorten gebruikt hout kunt u terecht bij Gebruiktebouwmaterialen.com!

Producten binnen deze categorie

Algemene voorwaarden    Privacy    Disclaimer

© 2013-2024 Gebruiktebouwmaterialen.com
Hulp nodig?
Hulp nodig bij het vinden
van het juiste product?
Neem contact op met ons team